Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στον Τύρναβο.

Προκειμένου να ρυθμίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, τα tirnavitikanea.com σας ενημερώνουν για τις περιοχές και τις ώρες που έχει προγραμματιστεί από τη ΔΕΗ διακοπή ρεύματος. Επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Πιο συγκεκριμένα, σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα προχωρήσει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε στην πόλη του Τυρνάβου.

27/1/2019 8:00:00 πμ 10:30:00 πμ

Πόλη Τυρνάβου: α) Οδό Αγίας Παρασκευής, β) Εθνικής Ανεξαρτησίας, γ) 28ης Οκτωβρίου, δ) στην κεντρική πλατεία μεταξύ των οδών Αγίας Παρασκευής και Καραολή Δημητρίου, ε) στην οδό Ελευθερίας και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού Καραολή Δημητρίου έως την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

11:00:00 πμ 2:30:00 μμ

Πόλη Τυρνάβου: α) Οδός Κώστα Λουλέ, β) στην οδό Αγίου Γεδεών και συγκεκριμένα από το ύψος της Κεντρικής πλατείας έως την οδό Ιπποκράτους, γ) στην οδό Κιλελέρ και συγκεκριμένα από το ύψος της Κεντρικής πλατείας έως την οδό Ιπποκράτους, καθώς και οι δρόμοι περιφερειακά της εκκλησίας του Αγίου Γεδεών.