Αναρροφητικό σάρωθρο παραχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Λαρισαίων.

larisa


Η διαρκώς επεκτεινόμενη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων προς όφελος των συμπολιτών και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του μεγαλύτερου Δήμου της Περιφέρειας, επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά, με την πρόσφατη παραχώρηση προς χρήση ενός μηχανήματος

οδοσάρωσης στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.
Έτσι, μετά από συνεργασία και ενέργειες του αρμόδιου πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιου Δημότσιου και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων Σουρλαντζή Απόστολου, παραδόθηκε στα τέλη του 2018 από την Περιφέρεια στο Δήμο ένα αναρροφητικό σάρωθρο ιδιαίτερα αξιόπιστο και αποτελεσματικό που θα συμβάλλει αποφασιστικά ώστε να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις χωρικές και ποιοτικές στο τομέα του οδοκαθαρισμού, ειδικά δε των βασικών οδικών αρτηριών εισόδου της πόλης.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό για την έμπρακτη ευαισθησία και μέριμνα που επιδεικνύει πάντοτε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε δράσεις και ενέργειες που συμβάλλουν στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος.


larisa
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest