Στη φάση της υλοποίησης δύο νέα οδικά έργα στη Βερδικούσια

Στη φάση της υλοποίησης δύο νέα οδικά έργα στη Βερδικούσια

1) Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Κ. της Βερδικούσιας, προϋπολογισμού 830.000 ευρώ

2) Αποκατάσταση οδού Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπελιά έως τη διαστάυρωση στη θέση «Βαρκος», προϋπολογισμού 426.800 ευρώ

Δύο νέα οδικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ ξεκινούν το επόμενο διάστημα στην Βερδικούσια, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου υπέγραψαν τις προγραμματικές συμβάσεις των εν λόγω έργων. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα:

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Σε συνεργασία και συνέργεια με τον Δήμαρχο Ελασσόνας υλοποιούμε έργα ουσίας που αφήνουν βαθύ αποτύπωμα στην ζωή του τόπου. Έργα που βοηθούν τους ανθρώπους να παραμείνουν στην ύπαιθρο, έργα που βοηθούν στην παραγωγή γιατί χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ζωή. Με τις δυο αυτές οδικές παρεμβάσεις βελτιώνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων, την πρόσβαση στους χώρους παραγωγής και την ταχύτερη μεταφορά των προϊόντων. Και οι άνθρωποι στα ορεινά έχουν δικαίωμα στη ζωή».

Ν. Ευαγγέλου: «Πρόκειται για δυο έργα που αποτελούσαν χρόνια και πάγια ζητήματα των κτηνοτρόφων, τα οποία σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κατορθώσαμε να θέσουμε σε διαδικασία υλοποίησης. Με την ολοκλήρωση των έργων βελτιώνονται οι συνθήκες πρόσβασης των κατοίκων και η καθημερινότητα τους. Είναι δυο σημαντικά έργα τα οποία δείχνουν το συνεχές ενδιαφέρον μας στην περιοχή και δίνουν λύση στα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί».

Παρών στην υπογραφή των συμβάσεων ήταν και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βερδικούσιας κ. Κώστας Τσέτσιλας.

ευαγγελου 1024x745 - Στη φάση της υλοποίησης δύο νέα οδικά έργα στη Βερδικούσια
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Στη φάση της υλοποίησης δύο νέα οδικά έργα στη Βερδικούσια
Δήμος Ελασσόνας Νομός Λάρισας