ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

μακεδονικο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου καλείται ο Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός να διατρανώσει την αντίθεσή του  

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

στον σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας μας και να αξιώσει από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση της Αριστεράς να αποσύρει και να ακυρώσει την ύστατη ώρα την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Καλείται ο Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός να αποτρέψει την επίορκη ελληνική κυβέρνηση να χαρίσει αυθαίρετα στο κρατικό  μόρφωμα των Σκοπίων ονομασία ,εθνότητα ,εθνικότητα και γλώσσα.

΄Υστερα από δεκαετίες τραγικών πολιτικών λαθών, εγκληματικών παραλείψεων και κυρίως ενδοτικότητας από πλευράς ελληνικών κυβερνήσεων, ο κ.Τσίπρας και η διεθνιστική ,αριστερίστικη

παρέα του με συνοπτικές διαδικασίες, υπακούοντας στα κελεύσματα των ξένων δυναστών ετοιμάζεται να εκχωρήσει με αναρίθμητες ανθελληνικές μεθοδεύσεις τον εθνολογικό και ιστορικό όρο Μακεδονία ,την Ελληνική Γη της Μακεδονίας στους σφετεριστές Σκοπιανούς. Η ελληνική πολιτική ηγεσία η οποία θεωρεί σωστές τις ψευδείς και ανύπαρκτες  αξιώσεις των Σκοπιανών περί ‘’μακεδονικής ‘’ γλώσσας και ταυτότητας ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζει ως επικίνδυνες τις κινητοποιήσεις του Ελληνικού λαού ενάντια στην προδοσία και στην επικείμενη πολιτική ήττα, είναι έτοιμη να επιβάλλει και να αναγνωρίσει τους Σκοπιανούς ως κληρονόμους της Μακεδονίας. Οι σφετεριστές έτσι γίνονται κληρονόμοι.

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας είναι το ηχηρό σήμα που εκπέμπει το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου. Αυτή είναι η αντίδραση των Ελλήνων ενάντια σε σύγχρονους Εφιάλτες. Ενάντια στα υποχθόνια σχέδια για τον διαμελισμό της Ελλάδος. ’’Εθνος που διαπραγματεύεται την Ιστορία του εξαφανίζεται’’ τόνιζε ο Μακαριστός Χριστόδουλος.

Για να δικαιωθεί το αίμα των Ηρώων Μαρτύρων της προαιώνιας Ελληνικής Μακεδονίας μας !

Η ώρα του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού πλησιάζει !

μακεδονικο

 

Μαρία Μπίλλη

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest