Κατσιαντώνης από Συλλαλητήριο: ” Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα !”

“Όλη η Ελλάδα μίλησε !! Τα χρώματα της γαλανόλευκης σκέπασαν την Αθήνα. Η ιστορία δεν ξεχνιέται, ούτε πουλιέται. Η Μακεδονία είναι μία, και είναι ελληνική !!! Ήμασταν όλοι εκεί για να διατρανώσουμε τις αξίες και τα ιδανικά μας. ‘Ένα μεγάλο ποτάμι από Έλληνες “έπνιξε” σήμερα την αναίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, που προωθείται από μια κυβέρνηση που εθελοτυφλεί μπροστά στα δίκαια της Πατρίδας μας και στις θυσίες των προγόνων μας”.

Με δυναμισμό και μηνύματα έδωσε το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, μαζί με χιλιάδες Λαρισαίους ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, που έκανε λόγο για μια κυβέρνηση που δε σέβεται τη Δημοκρατία και την ιστορία της, και που δείχνει τον πανικό της… ρίχνοντας δακρυγόνα σε διαδηλωτές.

” Ο Πρωθυπουργός δήλωσε σήμερα ότι σε μια δημοκρατική κοινωνία, το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά για τις απόψεις τους, είναι αδιαπραγμάτευτο. Εμείς όμως είδαμε άλλα. Οργή, χημικά, ανθρώπους ανυπεράσπιστους μπροστά στη βία που προτάξατε. Θα μας βρείτε απέναντί σας. Σήμερα με όλους τους πολίτες στο δρόμο, και τις επόμενες μέρες στη Βουλή” δήλωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας.

κατσιαντωνης

κατσιαντωνης

κατσιαντωνης

κατσιαντωνης

κατσιαντωνης

κατσιαντωνης

κατσιαντωνης

κατσιαντωνης