ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΤΕΜΠΩΝ

Έκοψε πίτα η Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών


Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το απόγευμα τού Σαββάτου η Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών στο Συκούριο στην Δημοτική Βιβλιοθήκη παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου.

ΤΕΜΠΩΝ

Την κοπή πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος με την πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ, Αντιδημαρχους και καθηγητές .

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Διευθυντής της Μουσικής Σχολής κ.Χρήστος Κτιστάκης ,και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός απο την πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξανθή Ζησάκη και τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο όπου ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με πολλές επιτυχίες στους μικρούς μας φίλους μαθητές και ευχαρίστησε τους καθηγητές για την τόσο καλη δουλειά που πραγματοποιούν στην μουσική σχολή .

ΤΕΜΠΩΝ

Ακόμη στη κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.Κώστας Τσεργάς και Ιωάννης Αργυρίου ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κώστας Νταφούλης,ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,γονείς των παιδιών .

Στο τέλος της εκδήλωσης οι μαθητές τις μουσικης σχολής παρέλαβαν απο ενα δωράκι απο το Δήμο Τεμπών και τον ΔΟΠΑΠΕΠ (μια μικρή ατζέντα με ενα στιλό) καθως ακολούθησε και μικρή δεξίωση με αναψυκτικά και πίτσα .

ΤΕΜΠΩΝ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest