Έφυγε από τη ζωή ο Ράλλης Τσιουλάκης

λαρισα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ράλλης Τσιουλάκης σε ηλικία 53 ετών, Προέδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ για χρόνια.


Η ΕΣΑμεΑ με βαριά καρδιά ανακοινώνει ότι χάσαμε τον Ράλλη Τσιουλάκη

Με μεγάλη θλίψη με βαριά καρδιά ενημερώνουμε για το θάνατο του μεγάλου αγωνιστή του σπουδαίου ανθρώπου Ράλλη Τσιουλάκη. Ο Ράλλης Τσιουλάκης σε ηλικία 53 ετών έχασε τη μάχη που έδωσε πάνω από 5 χρόνια με την επάρατη νόσο. Ο Ράλλης Τσιουλάκης υπηρέτησε για χρόνια με ανιδιοτέλεια με πάθος με καλοσύνη και με ενόραση το αναπηρικό κίνημα της χώρας. Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ για χρόνια, πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας από την ίδρυσή της, ήταν ένας κορυφαίος αγωνιστής του αναπηρικού κινήματος για τα δικαιώματα, για τη ζωή, ένας μεγάλος φίλος όλων μας. Ο θάνατός συνιστά μια τεράστια απώλεια για την οικογένειά του αλλά και για όλες και όλους εμάς στη μεγάλη αναπηρική οικογένεια σε όλη τη χώρα.

Αγαπημένε φίλε, αγαπημένε συναγωνιστή καλό ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα 19 Ιανουαρίου στον ΙΝ των 12 Αποστόλων στον Κορινό Πιερίας.


Από το Δήμο Λαρισαίων.

Με συγκίνηση πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο ενός σπουδαίου συμπολίτη, του Ράλλη Τσιουλάκη, Προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ για χρόνια. Μαχητικός, με γνώση, υπομονή και επιμονή υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των συμπολιτών μας με αναπηρίες, διεκδικώντας τα αυτονόητα.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της δημοτικής θητείας είχα την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενά και να σχεδιάσουμε σοβαρές παρεμβάσεις, που είχε και έχει ανάγκη αυτή η πόλη, όπως αποτυπώθηκε και με το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφτηκε ανάμεσα στην Τοπική αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Θεσσαλίας το Φεβρουάριο του 2018.

Θα συνεχίσουμε στο δρόμο που χάραξε με τις παρεμβάσεις και την αγωνιστική του διάθεση.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Απόστολος Καλογιάννης
Δήμαρχος Λαρισαίων


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ

Ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, πληροφορηθείς τον θάνατο του Ράλλη Τσιουλάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ένας καλός φίλος, ένας μεγάλος αγωνιστής, έφυγε από κοντά μας.
Ο Ράλλης Τσιουλάκης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας, υπήρξε πρωτοστάτης των αγώνων των ατόμων με αναπηρία για αξιοπρέπεια, ευημερία, ισότητα και εξύψωσή τους εντός της κοινωνίας μας. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του, τόσο ως Τομεάρχης Υγείας όσο και ως αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ για θέματα των ατόμων με αναπηρία και να διαπιστώσω το ήθος, την εντιμότητα και την μαχητικότητά του.
Εκφράζω την βαθιά θλίψη μου για την απώλειά του και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους του».


Κατσιαντώνης: “Κινούσε γη και ουρανό” για τα ΑμεΑ ο Ράλλης Τσιουλάκης

Ως ένα σπουδαίο άνθρωπο, που ¨κινούσε γη και ουρανό” για τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες κάνει λόγο ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, στη δήλωσή του για το Ράλλη Τσιουλάκη που “έφυγε” από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο, αναφέροντας τα εξής:

“Διεκδικούσε πάντοτε το δικαίωμα στο σεβασμό για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, με πάθος, συνεχείς αγώνες και έμπρακτη στήριξη. Ο Ράλλης Τσιουλάκης υπήρξε μαχητής μέχρι το τέλος. ‘Έφυγε από τη ζωή, αλλά θα μείνει για πάντα κοντά μας , η εμπειρία του, η ευγένειά του, η αξιοπρέπειά του, το ήθος του. ‘Έμπαινε πάντα μπροστά με τόλμη, “κινούσε γη και ουρανό” για να κάνει πράξη το όραμά του για το αναπηρικό κίνημα.

Τιμημένος και άξιος επί χρόνια Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας, έδινε σε όλους μας, και σε μένα προσωπικά, μέσα από τη δράση του το έναυσμα και τα στοιχεία για παρεμβάσεις σε θέματα που επέβαλλαν συντονισμένα μέτρα και στόχους για τους ανθρώπους με αναπηρίες. Δε λύγισε σε τίποτα, ούτε μπροστά στην τελευταία προσωπική μάχη με την υγεία του.

Η έντονη παρουσία του θα είναι χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μας. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, με μια τεράστια οικογένεια, αφού όλοι αυτοί για τους οποίους πάλευε, ήταν δικοί του άνθρωποι… Και θέλω να τους συλλυπηθώ, έναν-έναν ξεχωριστά, και να ευχηθώ το τεράστιο έργο του να βρει άξιους συνεχιστές.


Δήλωση Κώστα Αγοραστού για θάνατο του Ράλλη Τσιουλάκη

H απώλεια του Προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας Ράλλη Τσιουλάκη προκάλεσε σε όλους μας βαθιά θλίψη. Το κενό που αφήνει στην οικογένειά του και στο αναπηρικό κίνημα είναι μεγάλο. Υπήρξε ένας αγωνιστής, ο οποίος με ήθος και αξιοπρέπεια πάλεψε για τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας με αναπηρία, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες στον καθημερινό τους βίο.
Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13498 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*