Έκοψε πίτα η Δ.Ε.Υ.Α. Τυρνάβου


Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Δ.Ε.Υ.Α. Τυρνάβου στις 11/01/2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τυρνάβου και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ . Παναγιώτης Σαρχώσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Κουτσοδήμος, κ. Αντώνης Περπέρης και ο κ. Δημήτριος Ταφέκης.

τυρναβος
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Σαρχώσης δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά, προκειμένου η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της επιχείρησης να επιβραβεύεται καθημερινά.
Επίσης θέλω να υπογραμμίσω ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Τυρνάβου από σήμερα και στο εγγύς μέλλον διαχειρίζεται και θα διαχειριστεί έργα συνολικού προϋπολογισμού πλέον των 20.000.000,00 ευρώ.
Με βεβαιότητα λοιπόν μπορώ να πω ότι το μέλλον της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. είναι ευοίωνο».

τυρναβος
Κατόπιν, ο Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης κ. Σταύρος Τσαγκαράκος δήλωσε:
«Η υποχρέωσή μας είναι η προσφορά καλύτερης ποιότητας ζωής στους κατοίκους του Δήμου μας και η άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους στους τομείς αρμοδιότητάς μας. Το βασικό μέλημά μας είναι η παροχή επαρκούς και ποιοτικού νερού ύδρευσης και η αδιάκοπη λειτουργία των δικτύων ακαθάρτων –Βιολογικών καθαρισμών και των δικτύων ομβρίων σε 24ωρη βάση. Με την κατασκευή των νέων έργων υποδομής ύδρευσης – αποχέτευσης ακαθάρτων και συλλογής ομβρίων, ύψους περίπου 20.000.000, 00€ την προσεχή πενταετία θα συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφορία των υδάτινων πόρων του Δήμου Τυρνάβου».

τυρναβος

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google