ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο Σάκης Ρουβάς στο Δαμάσι. Τι έφερε τον pop super star στο χωριό της Λάρισας. (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο Σάκης Ρουβάς στο Δαμάσι. Τι έφερε τον pop super star στο χωριό της Λάρισας. (βίντεο)

 Φωτορεπορτάζ – Αστέριος Στέλιος“Συναγερμός” το απόγευμα της Τετάρτης 16/1/2019 στο Δαμάσι.

Η είδηση πως βρίσκεται στο χωριό ο Σάκης Ρουβάς μεταδόθηκε αστραπιαία. Δεκάδες θαυμαστές και θαυμάστριες του διάσημου ποπ σουπερ σταρ έφτασαν έξω από το καφενείο PRIVE για να δούνε από κοντά τον αγαπαπημένο τους τραγουδιστή – παρουσιαστή. Τα κινητά για φωτογραφίες και βίντεο πήραν ” φωτιά” και γρήγορα τα social media γέμισαν με αναρτήσεις με το Σάκη Ρουβά που βρέθηκε στο Δαμάσι Λάρισας. Απλός και ευγενικός όπως πάντα, δεν χάλασε το χατίρι κανενός.

Αυτό πάντως που συμβαίνει με τον συγκεκριμένο pοp super star και τους θαυμαστές του δεν έχει προηγούμενο. Από τότε που τον γνωρίμασε μέχρι και τώρα που κοντεύει τα 50 του χρόνια, πέρασαν σχεδόν 3 δεκαετίες και από τότε μέχρι και τώρα, όπου εμφανίζεται γίνεται πάντα χαμός σε όλες τις ηλικίες ! !! Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι Δαμασιώτες που απουσίαζαν στον Τύρναβο ή τη Λάρισα για δουλειές και έκαναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να δούνε από κοντά το Σάκη Ρουβά. Άλλοι τον πρόλαβαν και άλλοι όχι αφού η επίσκεψη του ήταν μιας ώρας περίπου.

Όπως μας είπαν δεν ήρθε μόνο για βόλτα, αλλά και για επαγγελματικούς λόγους που θα γίνουν γνωστοί αργότερα.
Στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς απόλαυσε ένα ζεστό νερό με μέλι στο καφενείο με την παρέα του, μιας και όπως είπε, είχε ένα θεματάκι με το λαιμό του. Συζήτησε με Δαμασιώτες θέματα αγροτικά και θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες του χωριού αλλά και πιθανή ενασχόληση του σε επαγγελατικό επίπεδο στο Δαμάσι. Όπως τον άκουσαν να λεει μέσα στο καφενείο οι θαμώνες, δεν θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές αν και έχει προτάσεις από κόμματα.

Όταν ετοιμάστηκε να φύγει ζήτησε το λογαριασμό αλλά όπως ήταν φυσικό, οι Δαμασιώτες που πάντα ήταν και παραμένουν φιλόξενοι, τον κέρασαν. Κατά την αποχώρηση του, απ έξω τον περίμεναν και πάλι οι θαυμαστές κάθε ηλικίας για μια φωτογραφία και εκείνος χαμογελαστός έμεινε όσο χρειαζόταν για να μην μείνει κανείς με το παράπονο. Φυσικό ήταν λοιπόν να γίνει και πάλι χαμός για μια selfie με το Σάκη. Ποτέ άλλοτε ξαναβρέθηκε ένας σταρ τέτοιου βεληνεκούς στο χωριό μας και πότε θα τον ξαναδούν από κοντά και μάλιστα στο χωριό ???


Εδώ να πούμε πως ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι εντελώς “ξένος” στο Δαμάσι και δεν βρέθηκε εντελώς τυχαία για ένα καφέ στο Δαμάσι, μιας και ο πεθερός του ο κύριος Νίκος Ζυγούλης (πατέρας της Κάτιας Ζυγούλη) κατάγεται από το διπλανό χωριό το Μεσοχώρι και έχει έχει πολλά ξαδέρφια και φίλους στο Δαμάσι το οποίο καθε χρόνο, επισκέπτεται πολύ συχνά. Άλλωστε στην παρέα του βρισκόταν και ο πρώην πρόεδρος του χωριού Θεόδωρος Παπαναστασίου, πρώτος ξάδερφος του Νίκου Ζυγούλη, πεθερού του Σάκη Ρουβά.

Κάντε εγγραφή και δείτε το βίντεο με το Σάκη Ρουβά στο Δαμάσι, στο κανάλι του Asterios Stelios ASnews

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com

Τύρναβος