“Η κυβέρνηση σπέρνει ανέμους, και θερίζει τρικυμίες, το καράβι όμως που λέγεται Ελλάδα, στέκεται όρθιο χάρη στην ενότητα των Ελλήνων, και στο σάλπισμα της ιστορικής γνώσης των Σαρακατσαναίων που αμύνεται με πίστη και ιδανικά στις δύσκολες ώρες της Πατρίδας μας”.

Για τη δύναμη και την υπερηφάνεια που προτάσσουν οι Σαρακατσαναίοι, σε κάθε βήμα της ζωής τους, έκανε λόγο ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης από τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου των Σαρακατσαναίων του Νομού Λάρισας “Ο Κατσαντώνης”, συγχαίροντας τους για το εθνικό προσκλητήριο που συγκέντρωσε κόσμο από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

“Στη στράτα της ζωής τους… οι Σαρακατσαναίοι αποδεικνύουν περίτρανα ότι το δέντρο είναι οι ρίζες μας, και ρίζες η παράδοσή μας, και είμαστε περήφανοι γιατί το δέντρο αυτό δε λύγισε χάρη στην ακεραιότητά τους και τη γνησιότητά τους ως Έλληνες που κρατούν ψηλά τις αξίες τους και τους αγώνες των προγόνων τους” επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης. ‘Έδωσε θερμά συγχαρητήρια τόσο στο Σύνδεσμο του Νομού Λάρισας, όσο και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία, για τις άψογες εκδηλώσεις, όπου προϋπάντησαν γλυκά με τη Βασιλoκλούρα τη νέα χρονιά , και με χορούς που αντάμωσαν την ιστορία τους.

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *