Ασυνείδητοι έριξαν φόλες στον Αμπελώνα.

Ασυνείδητοι έριξαν φόλες στον Αμπελώνα.

Δεν έχουν τέλος οι δηλητηριάσεις ζώων στην περιοχή του Αμπελώνα.

Αυτή τη φορά ασυνείδητος έριξε “φόλες” στην οδό 25ης Μαρτίου σε ένα δεσποζόμενο ζώο όπως μας καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, το άτυχο σκυλάκι σήμερα το πρωί την ώρα που βγήκε για λίγο εκτός σπιτιού, βρήκε την φόλα σχεδόν έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο, ενώ ακριβώς ένα μήνα πριν στις 14 Δεκεμβρίου φρικτό θάνατο βρήκαν δύο σκυλιά καταναλώνοντας φόλες που περιείχαν τριμμένα γυαλιά.

Το περιστατικό αυτό καταδεικνύει τη σοβαρότητα του προβλήματος, καθώς η ρίψη τέτοιων επικίνδυνων σκευασμάτων μπορεί να προκαλέσει και ανθρώπινα θύματα.

Όσοι διαπράττουν τέτοιες ενέργειες είναι δολοφόνοι και εγκληματίες. Τα Φιλοζωικά Σωματεία κρούουν τον κώδωνα κινδύνου και προειδοποιούν όλους τους πολίτες πως αν δεν ληφθούν τα μέτρα που προστάζει ο νόμος θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Η σιωπή σε αυτά τα εγκλήματα είναι συνενοχή και συμμετοχή.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που αντιληφθείτε τον οποιονδήποτε να σκορπάει τον θάνατο με φόλες θα ειδοποιήσετε αμέσως τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, θα καταγγείλετε το περιστατικό και θα προχωρήσετε σε κατάθεση μηνύσεων. Αμέσως θα ειδοποιηθούν και τα Φιλοζωικά Σωματεία της περιοχής στην οποία βρίσκεστε.


Οι ένοχοι αργά ή γρήγορα θα βρεθούν. Τόσο οι ποινικές όσο και οι οικονομικές κυρώσεις είναι αυστηρές.

(φώτο αρχείου)

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Αμπελώνας