ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

κκε

Να κατοχυρωθεί τώρα με νόμο η Κυριακάτικη αργία


Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσου Τσιαπλέ 11/1/2019

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ότι είναι νόμιμη η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, αλλά συνέχεια της πολιτικής κατάργησης της, που προωθούν συνειδητά υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι προηγούμενες Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, σε αγαστή συνεργασία με τις Περιφέρειες και Δήμους.
Η νέα απόφαση του ΣΤΕ, προετοιμάζει το έδαφος, ώστε η Κυριακή αργία, να αποτελέσει παρελθόν όχι μόνο για τους εργαζόμενους στο εμπόριο, αλλά και σε πολλούς άλλους κλάδους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της μεγαλοεργοδοσίας.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, αξιώνει την άμεση ψήφιση νόμου που θα κατοχυρώνει την Κυριακάτικη αργία, χωρίς εξαιρέσεις. Η Κυριακάτικη αργία καταχτήθηκε με σκληρούς αγώνες και οι εργαζόμενοι, μαζί με τους μικρομεσαίους επαγγελματίες πρέπει να την υπερασπίσουν. Η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι σταθερά μαζί τους.
Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Θεσσαλίας, όπως ο κ. Αγοραστός, ο κ. Τσιλιμίγκας, ο κ. Κουρέτας και οι άλλοι συνδυασμοί, ως θιασώτες της καπιταλιστικής ανάπτυξης, που ισοπεδώνει εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματιών, δεν λένε κουβέντα γι’ αυτό το σημαντικό πρόβλημα, που αφορά την ζωή και τα δικαιώματα, χιλιάδων εργαζομένων και μικροεπαγγελματιών.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest