Το Ε.Κ.Ν.Λ καταγγέλλει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις μεγάλες καθυστερήσεις.

Το Ε.Κ.Ν.Λ καταγγέλλει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις μεγάλες καθυστερήσεις.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρουσιάζουν πρωινά δρομολόγια του προαστιακού σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης-Λάρισας, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε εργαζόμενους που φθάνουν έως και με μία ώρα καθυστέρηση στην εργασία τους.
Και αντι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να αναλάβει την ευθύνη της απέναντι σε εκατοντάδες εργαζόμενους, φθάνει στο παράλογο σημείο να τους απαγορεύει να ταξιδέψουν με την αμαξοστοιχία ΙΝΤΕΡΣΙΤΥ, που δρομολογείται την ίδια ώρα περίπου, γιατί έχουν κάρτα έκπτωσης για τον προαστιακό.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καλεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να εξασφαλίσει την ακριβή τήρηση της ώρας αναχώρησης των δρομολογίων και εφόσον υπάρχει κάποια καθυστέρηση, να επιτρέπει τους εργαζόμενους που διαθέτουν κάρτα έκπτωσης, να ταξιδεύουν και με την αμαξοστοιχία ΙΝΤΕΡΣΙΤΥ.
Επίσης καλεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ανοίξει άμεσα το σύστημα κατάθεσης συμπληρωματικής σύμβασης με το ΕΚΝΛ, για να τυγχάνουν της έκπτωσης του 20% στην μετακίνησή τους όλοι οι εργαζόμενοι που δεν ήταν στην αρχική σύμβαση που έχει υπογράψει το ΕΚΝΛ με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Λάρισα