Ανακοίνωση της παράταξης “Δράση Πολιτών” του δήμου Τυρνάβου.

Τηλέφωνα και ειδοποιήσεις δεκάδων Αμπελωνιτών έχουν “πλημμυρίσει” τη “Δράση Πολιτών”.Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι δικαίως διαμαρτύρονται , επειδή βασικές οδικές αρτηρίες και πεζοδρόμια  έχουν μετατραπεί σε παγοπαγίδες,  γεγονός που συνεπάγεται κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των πεζών,  αλλά και των διερχόμενων οδηγών.

Δυστυχώς, όπως υποστηρίζουν , η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση έχει φανεί κατώτερη των περιστάσεων με την εξοργιστική της ολιγωρία και αδιαφορία .Αλάτι στους δρόμους και στα πεζοδρόμια δεν υπάρχει, ούτε οι πολίτες μπορούν να εφοδιαστούν από κάπου κοντά, για να επέμβουν οι ίδιοι.
Η εγκατάλειψη του Αμπελώνα δεν μας εκπλήσσει.Έχει συνηθίσει ο κ. Σαρχώσης να αφήνει τον Αμπελώνα και την ευρύτερη περιοχή του στη μοίρα του.Είναι μια πραγματικότητα απαράδεκτη που λυπεί όλους μας και την οποία πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε.Είναι μάλιστα μια πραγματικότητα ιδιαίτερα εξοργιστική,  αν αναλογιστούμε πως καιρό τώρα ο μηχανισμός του Δήμου θα έπρεπε να είναι έτοιμος για την αντιμετώπιση της σημερινής κατάστασης , καθώς υπήρξαν αλλεπάλληλες  μετεωρολογικές  προειδοποιήσεις όλες τις προηγούμενες ημέρες.
Κατά τα άλλα , ο κ. Σαρχώσης κάνει συνάξεις στον Αμπελώνα για να προβάλλει το ανύπαρκτο “έργο” του.Η κραυγαλέα απουσία των Αμπελωνιτών όμως από τις συνάξεις του δείχνει και το μέγεθος της αναξιοπιστίας που χαίρει στον κόσμο του Αμπελώνα.
Υπομονή Αμπελωνίτες. Μπόρα είναι και θα περάσει η παρούσα δημοτική αρχή.Αρκεί που βλέπουν την πλάτη σας.
Αμπελωνας
Ροντούλης Στέλιος
Λάππας Θεόδωρος
Ξηρομερίσιος Ανδρέας.
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *