Στο Καλοχώρι ο Γιώργος Μανώλης.

Με κάθε λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή των πιστών από το Καλοχώρι, τη γύρω περιοχή και τη ΛάρισαkΛάρισα, τελέστηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ο οποίος στην ομιλία του προς το χριστεπώνυμο πλήθος “αναφέρθηκε στη ζωή και την ταπείνωση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και μας προέτρεψε να παραδειγματιστούμε από τη ζωή και την πίστη Του και να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε την ταπείνωση και τη ζωή του Αγίου”.

μανωλης τεμπων

Κατά την διάρκεια του Αρχιερατικού Εσπερινού οι Ιεροψάλτες έψαλαν μελίρρυτα τους ύμνους του Αγίου και ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους  άρτους.
Τον Αρχιερατικό Εσπερινό παρακολούθησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης.
Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της γιορτής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου ο κ. Γιώργος Μανώλης συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Γιώργο Ντόντο, Αθανάσιο Καραστάση, Γιώργο Κυρίτση και Δημήτρη Μαϊμάρη και την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Παραποτάμου κ. Μαρία Αβραμούλη, παρακολούθησαν την πανηγυρική θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στον Παραπόταμο,προεξάρχοντος του πατρός Νεοφύτου, ο οποίος ευλόγησε και τους άρτους
μανωλης τεμπων
μανωλης τεμπων
ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com