Η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία έγινε στις 09:00 το πρωί σε πολυσύχναστο σημείο του Πειραιά. Τέσσερις άνδρες με ρούχα που είχαν διακριτικά της ΕΚΑΜ πλησίασαν και ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία. Οι απαγωγείς ανάγκασαν το θύμα να τους ακολουθήσει, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία έγινε στον Πειραιά, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είδαν τους δράστες να τον ακινητοποιούν και να τον υποχρεώνουν να τους ακολουθήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά πλησίασαν τον επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς τη μηχανή του. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες φορούσαν ρούχα με διακριτικά της ΕΚΑΜ της αστυνομίας.

GIF 300x250 - Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες. Προς το παρόν φαίνεται ότι οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος ή την Αστυνομία.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας
Ο επιχειρηματίας είναι εισαγωγέας αφορολόγητων ειδών και εφοδιάζει κυρίως ξένες πρεσβείες στην Αθήνα.

Ο Ν.Μ. είναι πολύ γνωστός στον Πειραιά καθώς είναι μέλος πασίγνωστης οικογένειας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 1975.

Έχει μάλιστα το ίδιο ονοματεπώνυμο, λόγω συγγένειας, με άλλον πασίγνωστο εισαγωγέα ποτών που εφοδιάζει μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες.

Ο Ν.Μ. είναι 50 ετών, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με προσωπικές διαφορές του θύματος με τους δράστες.

*φωτο αρχείου

Πηγή: newsit.gr

PLATANOS1 e1572621109197 - Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts