ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ελλαδα

Ένας νεκρός μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.


Νεκρός σε πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη, πυρκαγιές σε κατοικίες στον δήμο Δέλτα, στη Νέα Σμύρνη και σε ξενοδοχείο στην Αργολίδα

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Νεκρός εντοπίστηκε ο Α.Δ., 50 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Μακεδονικής Αμύνης στη Θεσσαλονίκη. Στο συμβάν, για το οποίο η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 03:10 σήμερα, επιχείρησαν 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε λεβητοστάσιο ξενοδοχείου στο Πόρτο Χέλι του δήμου Ερμιονίδος του νομού Αργολίδος, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες στις 19:42. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα, ενώ ο χώρος του λεβητοστασίου υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στον δήμο Δέλτα του νομού Θεσσαλονίκης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 20:44 χθες, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Η πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημίες στην οικία και σε αποθηκευτικό χώρο.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, επί της οδού Ικονίου στη Νέα Σμύρνη του νομού Αττικής, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα στις 02:40. Στο συμβάν επιχείρησαν 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest