Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στον Τύρναβο.

χαμόγελο-παιδιού
τυρναβος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου διοργανώνει το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης την καθιερωμένη ετήσια Εορταστική Χορωδιακή Συνάντηση. Στην εκδήλωση η οποία αποτελεί πλέον θεσμό αφού λαμβάνει χώρα για 17η συνεχόμενη χρονιά, εκτός της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου θα λάβουν ακόμη μέρος η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας «musicArte», οι Χορωδίες Συλλόγου Σαμίων Θεσ/νίκης και Χορωδία Μακρυγιάλου (σε σύμπραξη), η Χορωδία Σινιών Κέρκυρας «ο Απόλλων» καθώς και η Χορωδία Δήμου Καλαμαριάς.
Επισημαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία έχει λάβει χαρακτήρα προσφοράς και αλληλεγγύης για άτομα και φορείς που έχουν ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, η φετινή συναυλία είναι αφιερωμένη στο Κοινωφελές Ίδρυμα «Ελπίς» Τυρνάβου και για το σκοπό αυτό οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια φέρνοντας στο χώρο του θεάτρου τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν στους υπευθύνους του ιδρύματος.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13785 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*