Νέο κρεοπωλείο στην πόλη του Αμπελώνα “Adam’s MEATing”.

Νέο κρεοπωλείο στην πόλη του Αμπελώνα “Adam’s MEATing”.

Με γνώμονα την ανάγκη για νέες γευστικές απολαύσεις, η Φάρμα Αβέλλας με την ονομασία “Adam’s MEATing” προσφέρει στην περιοχή μας τα ιδιαίτερα προϊόντα της.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου το κρεοπωλείο “Adam’s MEATing” άνοιξε τις πόρτες του και ήδη πολλοί καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν κορυφαίας ποιότητας κρέατα δικής τους παραγωγής και έτσι επέλεξαν τα εγγυημένα προϊόντα του κρεοπωλείου για το καθημερινό τραπέζι σε πολύ καλές τιμές.

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Όλα τα κρέατα προέρχονται από μία σύγχρονη φάρμα στον Αμπελώνα του δήμου Τυρνάβου, όπου εκτρέφονται και μεγαλώνουν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής διαβίωσης. Έτσι, στο κρεοπωλείο “Adam’s MEATing” προσφέρονται κρέατα υψηλής διατροφικής αξίας που ελέγχονται σε όλα τα στάδια παραγωγής ώστε να γνωρίζετε 100% τι τρώτε.

Στο κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπια κρέατα Αμπελώνος όπως αρνί γάλακτος (ΑΑΑ), πρόβεια, μοσχάρια και γουρούνια παραγωγής, επίσης, μπιφτέκι χειροποίητο μοσχαρίσιο και πρόβειο, τας κεμπάπ πρόβειο, γύρος χειροποίητος, λουκάνικα.

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τέλος στο κρεοπωλείο θα βρείτε τυριά από το γνωστό και τοπικό τυροκομείο “ΧΩΤΟΣ” από τη Φαλάνη Λάρισας.

Προσφορά από 12 έως 24 Δεκεμβρίου

Αρνί Γάλακτος (ΑΑΑ) ολόκληρο 6,50 € (το κιλό), Πρόβειο 4,00 € (το κιλό)

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ, ΦΑΡΜΑ ΑΒΕΛΑΣ, 40400