Στην Κοιλάδα για τη γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα ο Γιώργος Κατσιαντώνης

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ


Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κοιλάδα, βρέθηκε ανήμερα της γιορτής του Αγίου, Προστάτη της περιοχής, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.

Μαζί με δεκάδες πιστούς παρακολούθησε με ιερότητα, τη θεία λειτουργία όπου συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Λάρισας και Τυρνάβου Αχίλλιος Τσούτσουρας, ο θρησκευτικός Πατέρας της Κοιλάδας Αδάμ Κιτσικούδης, και οι εφημέριοι των χωριών Ελευθερές και Αγίων Αναργύρων Πατήρ Χρήστος και Πατήρ Αχίλλειος. Αμέσως μετά συνομίλησε με κόσμο ευχόμενος από καρδιάς ,  ” ο Προστάτης Άγιος Σπυρίδωνας να ευλογεί και να φωτίζει τα βήματά τους”.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ενθουσιάστηκε με την υψηλή αισθητική του διοικητικού και πολιτιστικού κέντρου Κοιλάδας, κατά την ξενάγησή του στους εξαιρετικούς χώρους του, ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτη Νατσίδη ,τον πρώην Πρόεδρο Σπύρο Τερζή και τον πρώην αντιδήμαρχο Περιαστικής- Αγροτικής Ανάπτυξης και κορυφαίο επιχειρηματία Τάσο Πρασσά, για τη συμβολή τους στην ενίσχυση της αξίας της ιστορικής περιοχής.


Τα θερμά του συγχαρητήρια έδωσε και στο  Δήμο Λαρισαίων, το Τοπικό Συμβούλιο Κοιλάδας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αγίου Σπυρίδωνος και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοιλάδας « ο Φάρος», για την άψογη διοργάνωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων.


ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest