Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική συνέλευση της ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Πραγματοποιήθηκε  η έκτακτη Γενική συνέλευση της ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στο Εμμανουηλειο πνευματικό κέντρο με θέματα στην ημερήσια διάταξη που αφορούσαν την διεύρυνση της διοίκησης ,τον οικονομικό απολογισμό, και την περαιτέρω πορεία της ομάδας .Ο πρόεδρος της ομάδας κος Νίκος Πλιάτσικας αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της μη συμμετοχής όλων των συμβούλων του Δ.Σ. Ζήτησε την ενεργό συμπαράσταση όλων των μελών ώστε να βοηθηθεί η ομάδα.  Ανέφερε ότι η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά μέχρι σήμερα και αναφέρθηκε στην εποικοδομητική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και την διοίκηση

Το σημαντικό ήταν πως και  οι ποδοσφαιριστές  είχαν λόγο για την βελτίωση της ομάδας ,ενώ ο πρόεδρος αναφέρθηκε πως και τα τμήματα υποδομής λειτουργούν άψογα. Αναφέρθηκε πως φέτος ήρθαν επιπλέον 30 παιδιά.

Τονίστηκε ότι εκεί που χωλαίνει η ομάδα είναι η διοικητική παρουσία σε όλα τα επίπεδα.  Γι’ αυτό ο πρόεδρος  έκανε έκκληση να ξαναβρεθούν την Πέμπτη στον ίδιο χώρο και ώρα 18.00 το απόγευμα με στόχο την ενίσχυση της ομάδας του Τυρνάβου 2005 με άτομα που θα στηρίξουν την προσπάθεια διατήρησης του Τυρνάβου 2005 στη ζωή. Απαραίτητο σ’ αυτήν την προσπάθεια  είναι να έλθουν όσο το δυνατόν και περισσότεροι φίλαθλοι για να δηλώσουν τη στήριξή τους στη προσπάθεια που γίνεται από κοινού με τους διοικούντες.

Αναφέρθηκε επίσης ότι φέτος κοντά στην ομάδα βρίσκονται ελάχιστοι φίλαθλοι, Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι από τη συμμετοχή των φίλων της ομάδας στη συνέλευση θα εξαρτηθούν πολλά και για το μέλλον του Τυρνάβου 2005, μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού.

Στην έκτακτη γενική συνέλευσή παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κος Σαρχωσης Παναγιώτης, ο αντιδήμαρχος κος Τσιοπας Χρήστος ,ο πρόεδρός του δημοτικού συμβουλίου κος Τάσος Ψυρρας, ο υποψήφιος δήμαρχος κος Κοκουρας Γιάννης, και παλια μελη των διοικητικων συμβουλιων της ομαδας.