22 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας στον Σεβασμιώτατο

ΛΑΡΙΣΑ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη την Παρασκευή 7-12-2018 στον νέο Μητροπολίτη Λαρίσης, Τιρνάβου και περιχώρων κ.κ. Ιερώνυμο με τον οποίο συζήτησε διάφορα θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας και της εκκλησίας, όπως οι σχέσεις εκκλησίας και επιχειρήσεων, η συνδρομή του Επιμελητηρίου Λάρισας στις δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης καθώς και η τεχνική υποστήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας στις δράσεις που σχεδιάζει η Μητρόπολη. Εν κατακλείδι και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η αναγκαιότητα συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ τους για θέματα που αφορούν στο έργο της Εκκλησίας.
είχε σήμερα το μεσημέρι στη 1.30 συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη Γιώργο , με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα ενεργειακής πολιτικής που άπτονται του τομέα του Υπουργού. Πιο συγκεκριμένα, τονίστηκε από τον Πρόεδρο του

• Απλοποίηση των διαδικασιών έκδοσης περιβαλλοντικών αδειών που αποτελούν σε πολλές περιπτώσεις τροχοπέδη στην έκδοση αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας βιοτεχνικών και βιομηχανικών μονάδων.

• Τι θα γίνει τελικά με το μεγάλο περιβαλλοντικό έργο της εκτροπής του Αχελώου.

• Ενίσχυση/Επιδότηση των Δημοσίων προσώπων για την ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών τους και την προσβασιμότητα τους από Α.Μ.Ε.Α.


• Εθνική χαρτογράφηση των περιοχών χαμηλής ή υψηλής παραγωγικότητας για την εγκατάσταση νέων φωτοβολταϊκών πάρκων

• Θέσπιση διαδικασίας προελέγχου από τον ΔΕΔΔΕΗ για την δυνητική έγκριση του χώρου εγκατάστασης Φ/Β.
Αθταθάκη

ΛΑΡΙΣΑ

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest