23 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Νεκρό ένα κοριτσάκι 6,5 χρονών στην Ηλεία

ελλαδα

Το χαμόγελο έσβησε για πάντα και τα λαμπερά ματάκια της που μέχρι χθες φώτιζαν τον κόσμο γύρω της έπαψαν να λάμπουν. Το 6,5 χρόνων αγγελούδι από τον Κάμπο Πηνείας, έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου από τη ζωή για το μακρινό ταξίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com το κοριτσάκι που έπασχε από την αυτοάνοση νόσο Gravis* , ένιωσε αδιαθεσία και οι γονείς του το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όμως ήταν αργά καθώς οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του που φέρεται να προήλθε από εισρόφηση. Στο μεταξύ έχει διαταχθεί και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η μυασθένεια gravis αποτελεί χρόνια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από αδυναμία και γρήγορη εξάντληση των μυών της εκούσιας κινητικότητας.

Η μυϊκή αδυναμία εξελίσσεται σταδιακά και μπορεί να προσβάλει οποιοδήποτε μυ που ελέγχεται εκουσίως. Συνήθως προσβάλει μυς του προσώπου, των ματιών, των χεριών, των ποδιών και αυτών που συμμετέχουν στη μάσηση, στην κατάποση και στην αναπνοή.


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο, τη θλίψη που νιώθουν η οικογένεια, οι συγγενείς, αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Κάμπου για τον άδικο χαμό του 6,5 χρόνων κοριτσιού, που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

Πηγή: patrisnews.com

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest