22 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

«Οι Ασύλληπτες Διακοπές του Λουί ντε Φινές (Les Grandes Vacances)» στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου

τυρναβος

Με τη γαλλική κωμωδία «Οι Ασύλληπτες Διακοπές του Λουί ντε Φινές (Les Grandes Vacances)» ξεκινά ο νέος κύκλος κινηματογραφικών προβολών στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου. Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στις 7.30μμ με είσοδο ελεύθερη για όλους.
Υπόθεση
Ο διευθυντής ενός αυστηρού γαλλικού οικοτροφείου ανακαλύπτει έξαλλος ότι ο γιος του, Φιλίπ, έχει αποτύχει σε ΟΛΑ τα μαθήματά του παταγωδώς. Δεν του μένει άλλη λύση από το να στείλει τον αμελή κανακάρη του με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών για μετεκπαίδευση στην Αγγλία και να δεχθεί την Σίρλεϊ, κόρη ενός πλούσιου παραγωγού ουΐσκι, στη θέση του. Ο άτακτος Φιλίπ όμως έχει άλλα σχέδια. Έτσι στέλνει στη θέση του τον Μισονέ, ένα χοντρούλη συμμαθητή του κι εκείνος φεύγει για καλοκαιρινές διακοπές σε ένα γιοτ, με τους φίλους του.
Συμπτωματικά θα γνωρίσει την Σίρλεϊ, τα δυο παιδιά θα ερωτευθούν, ο Μποσκιέ θα τους ανακαλύψει, και θα αναγκαστεί να τους ακολουθήσει κρυφά στην Σκοτία προσπαθώντας να ακυρώσει τα σχέδια τους και να πείσει τον ατίθασο γιο του να γυρίσει πίσω…
Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν Σιρό με τους: Λουί Ντε Φινές, Φέρντι Μέιν, Μαρτίν Κέλι

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest