ΗΠΑ: Δασκάλα απολύθηκε επειδή είπε στους μαθητές της ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης!

ΑΜΕΡΙΚΗ

Είπε στους μαθητές της ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και απολύθηκε. Ο λόγος για μια αναπληρώτρια δασκάλα της πρώτης δημοτικού στο σχολείο Cedar Hill του Μόντβιλ η οποία σύμφωνα με τους γονείς «επιχείρησε να συνθλίψει τα όνειρα 22 εξάχρονων παιδιών».

Αφορμή στάθηκε μια αναφορά ενός μαθητή στον Άγιο Βασίλη. Τότε, η δασκάλα εξοργίστηκε και διέψευσε τόσο την ύπαρξη του Άη Βασίλη, όσο του πασχαλινού λαγού και της νεράιδας των δοντιών.

«Η δασκάλα τους είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και ότι οι γονείς αγοράζουν τα δώρα και τα βάζουν κάτω από το δέντρο τους. Τους είπε ότι οι τάρανδοι δεν μπορούν να πετάξουν και ότι τα ξωτικά δεν υπάρχουν» έγραψε εξοργισμένη μια μητέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με τον διευθυντή του σχολείου να ζητά αρχικά συγγνώμη για τη συμπεριφορά της δασκάλας με επιστολή στους γονείς.

«Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, γνωρίζω απόλυτα την ευαίσθητη φύση αυτού του ζητήματος. Αν μέσα στις επόμενες ημέρες συζητηθεί το θέμα στο σπίτι μπορείτε να λάβετε τα απαραίτητα βήματα για να διατηρήσετε την αθωότητα των παιδιών σας αυτή την εορταστική περίοδο»» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: topontiki.gr

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest