ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

παρκο ευχων λαρισα

Ανοίγει το Πάρκο των Ευχών με πολλές εκπλήξεις!


Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του το φετινό Πάρκο των Ευχών στο Πάρκο Αλκαζάρ.
Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα αναβαθμισμένο Πάρκο, τη Λίμνη των Χριστουγέννων και το υπέροχο Παγοδρόμιο.
Ο διοργανωτής Δήμος Λαρισαίων προσκαλεί όλους στα εγκαίνια για να δοθεί «το σήμα της έναρξης της πιο όμορφης εποχής του χρόνου».
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.στη Μικρή Σκηνή,όπου η Δημιουργική Πόρτα θα παρουσιάσει τη διαδραστική παράσταση «Ο σκούφος των ευχών».
Στις 6:30, στη Μεγάλη Σκηνή του Πάρκου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του δημοφιλούς Λαρισαίου καλλιτέχνη Χρήστου Παπαχρήστου με το συγκρότημα ROUND IV.
Θα ακολουθήσει στις 8 μ.μ. παρέλαση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του ΔΩΛ παιανίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες, την οποία θα συνοδεύουν τα ξωτικά και η βασίλισσα του χιονιού.
Η επίσημη έναρξη θα γίνει από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη που θα παραδώσει στον Άι Βασίλη το κλειδί του Πάρκου των Ευχών, θα ανάψει τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ πυροτεχνήματα θα κάνουν τη νύχτα μέρα!
Mια ομάδα πέντε διακεκριμένων αθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ, που αποτελούν την νεανική εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα στην παγωμένη λίμνη.
Η ομάδα απαρτίζεται από τους: Alexander Zlatkov, Μarina Nikolova, Elena Dimitrova, Claudia Dacheva και Lia Kuzmova.
Η Λουκία Βαλάση θα ερμηνεύσει live το επίσημο τραγούδι “Το πάρκο των ευχών” 2018 που ή ίδια έγραψε, πλαισιωμένη από τους διακεκριμένους χορευτές του πάγου, που έχουν ετοιμάσει ειδικά μια εντυπωσιακή χορογραφία

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

https://www.youtube.com/watch?v=1LBownYQHkc

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest