Λαμία: Τα ΜΑΤ άνοιξαν το κεφάλι 19χρονου

λαμια

Πέντε συνολικά Λαμιώτες στα Επείγοντα του νοσοκομείου μετά τον αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ.

Για υπερβολική και αυθαίρετη χρήση βίας από τα ΜΑΤ, η οποία μάλιστα μπορούσε να αποφευχθεί, κάνουν λόγο Λαμιώτες φίλαθλοι σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από τη Θύρα 3 μετά τον αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ.

Απέναντι στην επίσημη θέση της αστυνομίας, που είδε μόνο δύο αστυνομικούς τραυματίες στα δάχτυλα – οι οποίοι και δεν χρειάστηκε να μεταβούν στο Νοσοκομείο – οι φίλοι της Λαμίας «μετρούν» τουλάχιστον πέντε (5) τραυματίες εκ των οποίων ένας με ανοιγμένο κεφάλι και ένας με ράγισμα στο χέρι από τα γκλοπ, περιστατικά που κατέληξαν, στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σημειωτέον για τον 19χρονο φίλαθλο της Λαμίας που βρέθηκε με 10 ράμματα στα Επείγοντα, η επίθεση έγινε από αστυνομικό των ΜΑΤ από πίσω και χωρίς ουσιαστικά να συμμετέχει στα επεισόδια, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Όπως επίσης μας καταγγέλλει ο πατέρας του νεαρού, δεν υπήρξε καμία «επίθεση», όπως την περιγράφουν για να δικαιολογήσουν τις ενέργειές τους οι αστυνομικοί της διμοιρίας των ΜΑΤ, ούτε 150 άτομα. Επρόκειτο, όπως υποστηρίζει, για μια απλή λεκτική αντιπαράθεση που ξεκίνησε από την στάση των αστυνομικών να μην επιτρέψουν σε κανέναν να περάσει από την οδό Ερυθρού Σταυρού, με κάποιους ηλικιωμένους Λαμιώτες που ήθελαν να φτάσουν στα αυτοκίνητά τους.

«Η αντιπαράθεση επεκτάθηκε και πάλι όμως σε λεκτικό επίπεδο από καμμιά 10ρια νεαρούς. Νεαρά παιδιά με γυμνά χέρια ήταν. Από ποιους κινδύνευαν και επιτέθηκαν με τέτοια αγριότητα και χτυπούσαν όπου έβρισκαν;…», λέει στο LamiaReport, ο πατέρας του 19χρονου, που κι εκείνος «έφαγε» μερικές ροπαλιές στην προσπάθειά του να προστατέψει τους νεαρούς φιλάθλους και τον γιο του. Προσθέτει μάλιστα ότι η επίθεση των ΜΑΤ σημειώθηκε σε μια στιγμή που αξιωματικοί της ΔΑ Φθιώτιδας μαζί με εκείνον κι άλλους μεγαλύτερους σε ηλικία φιλάθλους, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρύνουν χωρίς προβλήματα τα νεαρά παιδιά.

Δείτε και το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του LamiaReport:

Πηγή: lamiareport.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest