Μεγάλη εκδήλωση από τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Αμπελώνα.

Μεγάλη εκδήλωση από τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Αμπελώνα.

Σε μια πολύπλευρη συνεργασία, αρχής γενομένης από την συνδιοργάνωση μιας μεγάλης λαϊκής – δημοτικής βραδιάς στις 22 Δεκεμβρίου στο κέντρο του Αμπελώνα, συμφώνησαν οι διοικήσεις του Αμπελωνιακού (Ποδόσφαιρο) και Γ.Σ. Αμπελώνα (Μπάσκετ) έπειτα από συνάντηση των μελών τους.
Αμπελωνιακός και Γ.Σ. Αμπελώνα, συμφώνησαν σε μια ευρεία συνεργασία, που θα περιλαμβάνει από υλικοτεχνικό εξοπλισμό, μέχρι συνδιοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων κ.α.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά, που τα δυο κορυφαία σωματεία της πόλης έρχονται σε συνεργασία, με την μεγάλη εκδήλωση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένο θερμαινόμενο χώρο στην πλατεία του Αμπελώνα, να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο στόχος των διοργανωτών είναι να καταστεί θεσμός για την πόλη.
Από τις διοικήσεις των δυο Συλλόγων εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
«Ο αθλητισμός του Αμπελώνα περνά σε άλλο επίπεδο.
Οι δυο ιστορικότεροι Σύλλογοι της περιοχής αποφασίσαμε να γκρεμίσουμε τα τείχη, που μας χώριζαν και να χτίσουμε γέφυρες, που θα μας ενώνουν.
Άλλωστε αυτό είναι και το πραγματικό νόημα του Αθλητισμού. Η συνεργασία, η ευγενής άμιλλα και η συνεχής προσπάθεια για το καλύτερο.
Ευχόμαστε ολόψυχα, ο κόσμος του Αμπελώνα να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των δύο συλλόγων, που φιλοξενούν στα τμήματά τους τα “παιδιά μας”».

αοα e1543835987340 - Μεγάλη εκδήλωση από τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Αμπελώνα.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Μεγάλη εκδήλωση από τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Αμπελώνα.
Αμπελώνας