Δεκτή έκρινε το Εφετείο Λάρισας την αίτηση αποφυλάκισης της καθαρίστριας

λαρισα


Δεκτή έκρινε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 10 ετών που επιβλήθηκε στην 53χρονη καθαρίστρια, που βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας, γιατί παραποίησε, πριν από 18 χρόνια, το απολυτήριο του δημοτικού ώστε να προσληφθεί σε παιδικό σταθμό στο Βόλο.

Αναστέλλεται η εκτέλεση της απόφασης, αυτό σημαίνει ότι η 53χρονη καθαρίστρια θα βγει από τη φυλακή, μέχρι να γίνει η εκδίκαση από τον Άρειο Πάγο.

Κόρη καθαρίστριας: Είναι αγωνίστρια και ηρωίδα για εμάς


«Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ελπίζω η μαμά μας να έρθει στο σπίτι μας, θέλουμε ό,τι το καλύτερο. Ελπίζουμε να βγει κάτι καλό από όλη αυτήν την ιστορία, να έχουμε τη μαμά μας σπίτι μας», δήλωσε η κόρη της καθαρίστριας λίγο πριν την είσοδό της στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας όπου εκδικάζεται την Τετάρτη η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 53χρονης.


«Δεν μπορεί να το πιστέψει, ευχαριστεί όλο τον κόσμο. Δεν είναι στα καλύτερά της, δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό που έχει συμβεί, είναι αδικία. Για εμάς έκανε ό,τι έκανε, πάλεψε τη ζωή της, είναι αγωνίστρια και ηρωίδα για εμάς», πρόσθεσε η κόρη της .

«Ζητάμε το καλύτερο», τόνισε η μητέρα της 53χρονης καθαρίστριας.

Πηγή: ANT1 ,, tinealarissa.gr

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest