22 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη είχαν οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών

ΔΗΜΟς ΤΕΜΠΩΝ

Επικοινωνία Περιφερειάρχη κ.Κώστα Αγοραστού  με τον αναπληρωτή υπουργό κ.Σωκράτη Φάμελο για εξεύρεση λύσης στο ιδιοκτησιακό .

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό είχαν οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμπελακίων , Καρίτσας- Στομίου, Μελιβοίας και Σκήτης- Ποταμιάς.

Ενημέρωσαν τον κ. Αγοραστό για το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τα καστανοπερίβολα , το ιδιοκτησιακό ένα πρόβλημα διαχρονικό και περίπλοκο για την λύση του οποίου απαιτείται άμεσα η παρέμβαση της πολιτείας.

Η διαιώνιση του πέρα από την αβεβαιότητα που δημιουργεί στους καλλιεργητές έχει μια σειρά από σοβαρές συνέπειες, όπως είναι ο κίνδυνος απένταξης των δικαιούχων από προγράμματα νέων αγροτών και σχεδίων βελτίωσης. 

Δημιουργεί επίσης προστριβές και προβλήματα με τις αρμόδιες υπηρεσίες Δ/νση Δασών και Δασαρχείο Λάρισας)

Ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε την στήριξή του  και την επιθυμία του να συμβάλλει ενεργά στην εξεύρεση λύσης .


Στην συνάντηση παραβρέθηκαν  : 

ο πρόεδρος του νέου Συνεταιρισμού Αμπελακίων κ.Ευθύμιος Καζαντζής,ο γραμματέας του συνεταιρισμού και αντιδήμαρχος του Δ.Τεμπών κ.Κώστας Τσεργάς ,το μέλος κ.Νικόλαος Καζατζής ,ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Σκήτης -Ποταμιάς κ.Βαγγέλης Μανίκας ,ο πρόεδρος του αγροτικού Συνεταιρισμού Καρίτσας-Στομίου κ.Ευθύμιος Τριαντάφυλλου ,και ο πρόεδρος του αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας κ.Βαγγέλης Κρανιώτης .

ΔΗΜΟς ΤΕΜΠΩΝ

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest