Επικοινωνία Περιφερειάρχη κ.Κώστα Αγοραστού  με τον αναπληρωτή υπουργό κ.Σωκράτη Φάμελο για εξεύρεση λύσης στο ιδιοκτησιακό .

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό είχαν οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμπελακίων , Καρίτσας- Στομίου, Μελιβοίας και Σκήτης- Ποταμιάς.

Ενημέρωσαν τον κ. Αγοραστό για το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τα καστανοπερίβολα , το ιδιοκτησιακό ένα πρόβλημα διαχρονικό και περίπλοκο για την λύση του οποίου απαιτείται άμεσα η παρέμβαση της πολιτείας.

Η διαιώνιση του πέρα από την αβεβαιότητα που δημιουργεί στους καλλιεργητές έχει μια σειρά από σοβαρές συνέπειες, όπως είναι ο κίνδυνος απένταξης των δικαιούχων από προγράμματα νέων αγροτών και σχεδίων βελτίωσης. 

Δημιουργεί επίσης προστριβές και προβλήματα με τις αρμόδιες υπηρεσίες Δ/νση Δασών και Δασαρχείο Λάρισας)

Ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε την στήριξή του  και την επιθυμία του να συμβάλλει ενεργά στην εξεύρεση λύσης .

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν  : 

ο πρόεδρος του νέου Συνεταιρισμού Αμπελακίων κ.Ευθύμιος Καζαντζής,ο γραμματέας του συνεταιρισμού και αντιδήμαρχος του Δ.Τεμπών κ.Κώστας Τσεργάς ,το μέλος κ.Νικόλαος Καζατζής ,ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Σκήτης -Ποταμιάς κ.Βαγγέλης Μανίκας ,ο πρόεδρος του αγροτικού Συνεταιρισμού Καρίτσας-Στομίου κ.Ευθύμιος Τριαντάφυλλου ,και ο πρόεδρος του αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας κ.Βαγγέλης Κρανιώτης .

ΔΗΜΟς ΤΕΜΠΩΝ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *