Σάκης Αρναούτογλου: Κίνδυνος να φουσκώσουν οι χείμαρροι στη Δ.Θεσσαλία.

Σάκης Αρναούτογλου: Κίνδυνος να φουσκώσουν οι χείμαρροι στη Δ.Θεσσαλία.

Έντονες καταιγίδες έρχονται τις επόμενες ώρες στα ορεινά της Δυτικής Θεσσαλίας προειδοποιεί ο προγνώστης και παρουσιαστής του Δελτίου Καιρού της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου, μιλώντας νωρίτερα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Λάρισας.

Οι καταιγίδες θα ξεκινήσουν στα ορεινά των Τρικάλων και της Καρδίτσας το βράδυ και θα διαρκέσουν ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα πέσει μεγάλη ποσότητα νερού. Αυτό σε συνδυασμό με το 1 μέτρο χιόνι στις βουνοκορφές, το Νοτιά και τις υψηλές θερμοκρασίες θα οδηγήσει σχεδόν με βεβαιότητα σε πλημμυρικά φαινόμενα.
Το νερό της βροχής και το χιόνι, που θα λιώσει, είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνουν τους χειμάρρους και τα ρέματα να φουσκώσουν.
Όσοι κινούνται ή μένουν στα ορεινά και ημιορεινά των Τρικάλων και της Καρδίτσας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν παρακινδυνευμένες μετακινήσεις ακόμη και με 4Χ4 οχήματα, επισήμανε ο Σάκης Αρναούτογλου.
Οι αρχές είναι ενήμερες και έχουν θέσει σε επιφυλακή τον μηχανισμό.

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Σάκης Αρναούτογλου: Κίνδυνος να φουσκώσουν οι χείμαρροι στη Δ.Θεσσαλία.

collage - Σάκης Αρναούτογλου: Κίνδυνος να φουσκώσουν οι χείμαρροι στη Δ.Θεσσαλία.


fast food ambelon - Σάκης Αρναούτογλου: Κίνδυνος να φουσκώσουν οι χείμαρροι στη Δ.Θεσσαλία.

ambelonas1 armonia 2021 - Σάκης Αρναούτογλου: Κίνδυνος να φουσκώσουν οι χείμαρροι στη Δ.Θεσσαλία.

Θεσσαλία Καιρός