Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έτρεξαν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 οι «Δρομείς Τυρνάβου».

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Ένα ανθρώπινο ποτάμι πλημμύρισε για ακόμη μια χρονιά τους δρόμους της Αθήνας καθώς 55.000 δρομείς από 105 χώρες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους τόσο στη διαδρομή των 42.195 μ. του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, όσο και στους αγώνες των 5χλμ και 10 χλμ και στον τελικό του Run Greece των 3χλμ, αλλά και στους αγώνες παιδιών και Special Olympics. Ανάμεσά τους και οι δρομείς μας, Νίκος Τσιαλαβός, Γιώργος Μπαράκος, Ελευθερία Μπουκουβάλα, Ηλίας Χατζηγιάννης, Δημήτρης Μπαράκος, Γιάννης Μπούμπας, και Βαγγέλης Χαμαϊδής, που έδωσαν το παρόν στη μεγάλη γιορτή, έτρεξαν στην «Κλασική διαδρομή» και τερμάτισαν με επιτυχία. Στα 5χλμ τερμάτισε η Δώρα Χαμαϊδή και στον τελικό του Run Greece των 3χλμ, αγωνίστηκαν με επιτυχία οι δρομείς μας Βαγγέλης Ντέλας και Λέανδρος Κακαδιάρης.
Στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου Σταδίου περίμενε τους δρομείς μας μια παρέα δρομέων μας που φτάσαν στην Αθήνα ταξιδεύοντας οδικώς την ημέρα του αγώνα για να εμψυχώσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των δρομέων μας κατά τη διάρκεια του τερματισμού τους. Η Νίκη Μανδραλή, η Γεωργία Κοκκώνη, ο Αποστόλης Μανδηλάς, ο Κώστας Γκανάτσιος και ο Βάγιος Μάλκας έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου Σταδίου.
Επίσης θα πρέπει να αναφερθούμε στη σπουδαία επιτυχία του συντοπίτη μας Νίκου Τσικούρα ο οποίος στην «Κλασική διαδρομή» του 36ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας τερμάτισε στη 14η θέση της γενικής κατάταξης και στην 8η μεταξύ των Ελλήνων δρομέων με χρόνο 2ώρ. 33΄40΄΄ και ατομικό ρεκόρ Μαραθωνίου.
Πολλά συγχαρητήρια στους δρομείς μας που έτρεξαν στους αγώνες του 36ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.

ΔΡΟΜΕΙΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΡΟΜΕΙΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ