“Πυροβολημένος παππούλης στον Τύρναβο”

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΟΙ δυο όψεις μια κωμόπολης, από τη μια οι ρομαντικοί εθελοντές (σωματείο και μεμονωμένοι φιλόζωοι της πόλης του Τυρνάβου) μαζί με το Δήμο Τυρνάβου που στειρώνει, περιθάλπει και αντιμετωπίζει το πρόβλημα των αδέσποτων με σωστές πρακτικές και από την άλλη αυτοί που φολιάζουν, πυροβολούν και σκοτώνουν.

Λίγες μέρες μόνο μετά το πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου Τυρνάβου για το έτος 2018 και ο παππούλης της φωτογραφίας βρέθηκε, ανήμπορος να περπατήσει, στην άκρη του δρόμου σε κεντρικό σημείο του Τυρνάβου. Σε συνεννόηση με το Δήμο Τυρνάβου μεταφέρθηκε σε συνεργαζόμενη κτηνιατρική κλινική.

Ακόμη και οι γιατροί μας μείνανε έκπληκτοι με αυτό που είδαν στην ακτινογραφία « ο σκύλος είναι πυροβολημένος πιθανότατα με φλόμπερ. Το τραύμα είναι πολύ πιθανόν να προκάλεσε διαφραγματοκήλη, η οποία δεν τον αφήνει να περπατήσει σωστά και κινδυνεύει η ζωή του. Χρειάζεται άμεσα χειρουργείο»

Έτσι ο παππούλης χειρουργήθηκε πάλεψε τα δυο πρώτα 24ωρα για τη ζωή του και βγήκε νικητής. Συνεχίζει αναρρώνει από το χειρουργείο, θα χρειαστεί να πάρει και vibramycin για να αντιμετωπίσει την Ερλίχεια και ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο. Όποιος αναγνωρίζει τον γλυκό παππούλη και ξέρει κάτι για το περιστατικό του πυροβολισμού παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

Ευχαριστούμε το Δήμο Τυρνάβου για την άμεση δραστηριοποίηση του για ακόμη μια φορά..γιατί οι υγιείς συνεργασίες Δήμων και φιλοζωικών σωματείων μόνο καλά αποτελέσματα μπορούν να έχουν

Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa)

LARISA - "Πυροβολημένος παππούλης στον Τύρναβο"

TIRNAVOS 1 - "Πυροβολημένος παππούλης στον Τύρναβο"

TIRNAVOS1 - "Πυροβολημένος παππούλης στον Τύρναβο"

TIRNAVOS2 - "Πυροβολημένος παππούλης στον Τύρναβο"

TIRNAVOS3 - "Πυροβολημένος παππούλης στον Τύρναβο"

TIRNAVOS4 - "Πυροβολημένος παππούλης στον Τύρναβο"

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12710 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*