Δράση Πολιτών: “Ανυπόφορη η κατάσταση στη Λυγαριά με τα απορρίμματα συσκευασιών φυτοφαρμάκων”.


“Βροχή” φτάνουν στη  “Δράση Πολιτών” οι διαμαρτυρίες παραγωγών της Λυγαριάς για την εξοργιστική αδιαφορία που δείχνει η δημοτική αρχή

στο θέμα της περισυλλογής των συσκευασιών φυτοφαρμάκων.
Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν , με δικές τους δαπάνες κατασκευάστηκε ένα πλέγμα υποδοχής των σχετικών απορριμμάτων , με τη λογική ότι η δημοτική αρχή θα προχωρούσε κάθε φορά στην αποκομιδή των επικίνδυνων αυτών αποβλήτων , σύμφωνα με υποσχέσεις που δόθηκαν άλλωστε από αρμοδίους παράγοντες του Δήμου.
Το πλέγμα συλλογής έγινε , τα απόβλητα μαζεύονται, αλλά  η αποκομιδή αυτών παραμένει το μέγα ζητούμενο, καθώς η δημοτική αρχή , ως συνήθως βέβαια , κοιμάται όρθια και κωφεύει στις συνεχείς εκκλήσεις των αγροτών.
Πράγματι , όπως άλλωστε φαίνεται από το αδιάψευστο φωτογραφικό υλικό , η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και , πλην της ορατής υποβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου , εγκυμονούνται πια και κίνδυνοι για την υγεία των ανθρώπων.
Καλούμε , λοιπόν , τη δημοτική αρχή να πράξει το αυτονόητο , προχωρώντας τάχιστα στην αποκομιδή των σχετικών αποβλήτων.Η κατάσταση στη Λυγαριά έχει καταστεί ανυπόφορη και οι πολίτες δικαίως εξοργίζονται και διαμαρτύρονται.
Ακούει κανείς στη δημοτική αρχή του…
ύπνου;
ΔΡΆΣΗ ΠΟΛΙΤΏΝ
Στέλιος  Γ.  Ροντούλης 
ΛΥΓΑΡΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΛΥΓΑΡΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΛΥΓΑΡΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google