Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

Συγκεκριμένα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη ο Λασσάνειος Δρόμος 2018 με αποστάσεις 5 και 10 χλμ. Στον αγώνα των 5 χλμ τερμάτισε με επιτυχία ο δρομέας μας Καρακώστας Στέλιος ενώ στα 10 χλμ ο Κακαδιάρης Λέανδρος.
Επίσης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης το τριήμερο 2 έως 4 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 5ο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», ο μεγαλύτερος υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα και ο σημαντικότερος φιλανθρωπικός θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Χιλιάδες δρομείς έτρεξαν ή περπάτησαν καλύπτοντας 28732 χιλιόμετρα για να συγκεντρωθούν 14366 ευρώ για καλό σκοπό καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στο τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκράτειου» και στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός».
Τρεις δρομείς μας η Χαρίκλεια – Άννα Γιαννούλα, η Χρύσα Νάρη και ο Χρυσόστομος Γιαννούλας «έγραψαν» πολλά χιλιόμετρα προσφέροντας αρκετά ευρώ στα δύο παιδικά ιδρύματα.

Πολλά συγχαρητήρια στον Ελληνικό Αθλητικό Σύλλογο «ΕΡΜΗΣ 1877» για την άψογη διοργάνωση του 5ου «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» και την κοινωνική και οικονομική προσφορά του στα δύο ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και στους δρομείς μας που έτρεξαν στους αγώνες της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ