Σοκ στον Βόλο: 11χρονος έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε μπάσκετ

Τραγωδία το απόγευμα της Τρίτης στο αθλητικό κέντρο της Χιλιαδούς «Άσυλο».

Ένας 11χρονος Βολιώτης γύρω στις 7.30 μ.μ. ενώ έπαιζε μπάσκετ με άλλους συνομήλικούς του, κατέρρευσε και έχασε τελικά την ζωή του.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μπουμπούτελα του Δημητρίου και της Αμαλίας, παιδί τρίτεκνης οικογένειας.

Στο αθλητικό κέντρο εκτός από τους μικρούς που έπαιζαν μπάσκετ μαζί του, υπήρχαν και άλλοι συμπολίτες που έκαναν διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και οι οποίοι προσέτρεξαν αμέσως κοντά στον μικρό για να το προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ άλλοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε άμεσα στο σημείο της τραγωδίας.

Αμέσως ο γιατρός που συνόδευε το ασθενοφόρο, επιχείρησε να επαναφέρει τον μικρό στη διαδρομή από το σημείο του συμβάντος έως το νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ο νεαρός μαθητής υπέστη άλλες δύο ανακοπές της καρδιάς του.

Με την παραλαβή του από τους γιατρούς του νοσοκομείου, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά μάταια, διότι ο μικρός «ταξίδευε» ήδη για τον ουρανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 11χρονος είχε ιστορικό με την καρδιά του, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος η οποία έχασε το αγοράκι της πριν χαρεί τη ζωή του.

Η σορός του 11χρονου θα μεταφέρονταν στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή.

Η οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου που κατοικεί στην οδό Μακρινίτσης-Αχιλλοπούλου έχει άλλα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr