Δεύτερη εκδήλωση της Λέσχης Αντιλογίας Λάρισας


“” Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η δεύτερη εκδήλωση της Λέσχης Αντιλογίας Λάρισας, που διοργανώνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στις 7:15 μμ, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας, ο Μοριακός Βιολόγος – Γενετιστής Γιώργος Καραβάνας.
Προσκεκλημένοι του θα είναι αυτή τη φορά, από την Αθήνα ο κος Τάσος Αβραντίνης, από τη Θεσ/νίκη ο πατέρας Νικόλαος Λουδοβίκος και ο κος Ιωάννης Ανδρουλάκης, και από τη Λάρισα ο κος Ιωάννης Σιούλας. Θέμα συζήτησης: “Ελευθερία του λόγου: πρέπει να έχει όρια;”

Ο Τάσος Αβραντίνης είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Δίκαιο των Επιχειρησεων και μέλος του Δ.Σ. του «Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών Μάρκος Δραγούμης». Διετέλεσε αντιδήμαρχος Αθηνών κατά την πρώτη θητεία Καμίνη. Πέτυχε ενώπιον του ΣτΕ την έκδοση της ιστορικής απόφασης 4003/2014, με την οποία η κυβέρνηση υποχρεώνεται να αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες, βάσει των οποίων υπολογίζεται ο ΕΝΦΙΑ.

Ο πατέρας Νικόλαος Λουδοβίκος έχει σπουδάσει φιλοσοφία, παιδαγωγικά, ψυχολογία και θεολογία, στην οποία κατέχει και διδακτορικό τίτλο. Καθηγητής δογματικής και φιλοσοφίας στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Θεολογικών και Ιερατικών Σπουδών και πρώην Πρόεδρος της Ακαδημίας, επιστημονικός συνεργάτης-συγγραφέας στο μεταπτυχιακό θεολογικό πρόγραμμα του ΕΑΠ, επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Ορθόδοξων Χριστιανικών Σπουδών του Παν/μίου Κέμπριτζ και διδάσκων Ερευνητής στο Παν/μιο του Γουίντσεστερ (UK). Έχει εργαστεί σε ερευνητικό κέντρο του Κέμπριτζ για τον αρχέγονο χριστιανισμό κι έχει διδάξει στο Κέντρο Προχωρημένων Θεολογικών και Θρησκευτικών Σπουδών (C.A.R.T.S.) της Θεολογικής Σχολής του ίδιου πανεπιστημίου, καθώς και στο Πανεπιστήμιο του Ντάραμ.

Ο Γιάννης Ανδρουλάκης είναι δικηγόρος Θεσ/νίκης, με μεταπτυχιακό τίτλο στο Δημόσιο Δίκαιο και την Πολιτική Επιστήμη. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσ/νίκης και Γεν. Γραμματέας του κόμματος ΔΡΑΣΗ.

Ο Γιάννης Σιούλας είναι δημοσιογράφος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας, ενώ είναι και πτυχιούχος νομικής. Εκτελεί χρέη εκπρόσωπου τύπου του Δήμου Λαρισαίων”.

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google