Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων κινητικότητας στον Τύρναβο.

τυρναβοσ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του Δημάρχου Τυρνάβου μεταξύ Δήμου, Αστυνομίας και Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων κινητικότητας στην πόλη.
Κατά τη συνάντηση τονίστηκε ότι κοινή προσπάθεια όλων είναι να μη δημιουργούνται προβλήματα σε πεζούς και οχήματα στο κέντρο της πόλης και εξετάστηκε το πώς μπορεί να βοηθήσει ο καθένας από τη δική του πλευρά.
Ειδικότερα εξετάστηκαν τρόποι αντιμετώπισης προβλημάτων που σχετίζονται με την τροφοδοσία των καταστημάτων στις ώρες αιχμής.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Χρήστος Τσιόπας, ο Διοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου, Αστυνόμος Α΄ Σεραφείμ Μπίρδας, ο Υποδιοικητής Α.Τ. Τυρνάβου κ. Αντώνιος Θώμος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Πετμεζάς.

TURNABOS DHMOS ASTYNOMIA EMPORIKOS 900×509 - Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων κινητικότητας στον Τύρναβο.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13729 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*