Με απόλυτη επιτυχία η 3η Ανάβαση Ελασσόνας.


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου η 3η Ανάβαση Ελασσόνας. Με σύμμαχο τον καιρό χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στη διαδρομή του αγώνα, απολαμβάνοντας το θέαμα των 62 αγωνιστικών αυτοκινήτων, απ΄ όλη την Ελλάδα που μάχονταν για τον καλύτερο χρόνο.

Ο αγώνας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους αγωνιζομένους, στους θεατές, και στους φορείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας, του Α.Τ. και του τμήματος Τροχαίας Ελασσόνας.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ) κατάφερε να διοργανώσει το αγώνα  για τον πέμπτο και τελευταίο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, βάζοντας τον πήχη ψηλά καθώς οι προσδοκίες μεγαλώνουν για αναβάθμιση και πανελλήνιο πλέον ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έγινε κυριολεκτικά μάχη αφού όλα κρίθηκαν στο «νήμα». Ο Δημήτρης Κακαράντζας επικράτησε με μισό δευτερόλεπτο διαφορά του Αντώνη Σταφυλοπάτη, με τον δεύτερο έμπειρο οδηγό να τονίζει στις δηλώσεις του ότι η διαδρομή της Ανάβασης Ελασσόνας είναι σίγουρα η καλύτερη στην Ελλάδα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες της Ευρώπης και ότι με λίγη προσπάθεια ο αγώνας του χρόνου θα μετράει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Πηγή: elassonanews.gr

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google