Την γιορτή που πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου, με αφορμή την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940, παρακολούθησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.
Τα παιδιά της Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου, παρουσίασαν παράσταση αφιερωμένη στους ήρωες του Ελληνοϊταλικού πολέμου 1940-41. Την όλη παράσταση επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός της Δ΄ τάξης κ. Νάκας Ηλίας και τη μουσική επιμελήθηκε η κυρία Βασιλική Κουγιάννη .
Με το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Μανώλης δήλωσε:
«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, κ. Νάκα και Κουγιάννη, στη Διευθύντρια του σχολείου κα Δήμητρα Τσουρέλη, στα παιδιά, στους γονείς, αλλά και σε όσους/ες συνεργάστηκαν, για την δημιουργία αυτής της εκδήλωσης.
Χρόνια Πολλά σε όλους».
Στην γιορτή εκτός του κ. Μανώλη, παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος του δήμου Τεμπών κ. Γιάννης Αργυρίου, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Γιώργος Καλότυχος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κωτούλας Στέφανος, η πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Παπαζαχαρία Μαργαρίτα  μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *