Εκβίαζε ιερόδουλες «μεταμφιεσμένος» σε εισαγγελέα ή δημοσιογράφο


Πότε σαν «εισαγγελέας Παπαϊωάννου» και πότε σαν «δημοσιογράφος καναλιού» που έκανε ρεπορτάζ στους οίκους ανοχής του κέντρου της Αθήνας, ο 45χρονος άνδρας είχε καταφέρει να προκαλέσει πανικό στις ιερόδουλες της πόλης αλλά και στην αστυνομία. Κατήγγειλε, με τηλεφωνήματα του στο «100», ότι σε συγκεκριμένα «ροζ» σπίτια εργάζονται ανήλικα κορίτσια και ζητούσε την παρέμβαση των αρχών.

Κάθε φορά όμως που αστυνομικοί πήγαιναν στους οίκους ανοχής για να ελέγξουν την καταγγελία, ο «εισαγγελέας Παπαϊωάννου» είτε είχε μόλις αποχωρήσει είτε μόλις είχε διώξει τον «δημοσιογράφο καναλιού» που έκανε ρεπορτάζ. Τελικά, όπως αποδείχτηκε τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά…

​Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα καθώς, ιερόδουλες κατήγγειλαν ότι εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο «τους ζητούσε χρήματα ή να του προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες»Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα καθώς, ιερόδουλες κατήγγειλαν ότι εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο «τους ζητούσε χρήματα ή να του προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες» διαφορετικά θα έγραφε κακές κριτικές σε γνωστές «ροζ» ιστοσελίδες είτε για τις ίδιες είτε για τον οίκο ανοχής.

Στον 45χρονο ασκήθηκε δίωξη, μεταξύ άλλων, για εκβιασμό ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και τον υπολογιστή που βρέθηκε στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες από γυναίκες που εργάζονταν σε οίκους ανοχής και πάρα πολλές από ανυποψίαστες γυναίκες οι οποίες κυκλοφορούσαν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Όπως έλεγαν δικαστικές πηγές, «δεν αποκλείεται η έρευνα να επεκταθεί καθώς δεν γνωρίζουμε αν στις φωτογραφίες τα κορίτσια είναι ενήλικα ή ανήλικα».  Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή:  zougla.gr

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google