Η Black Friday 2018 πλησιάζει….


Στην Ελλάδα τον χορό τον έσυραν οι αλυσίδες τεχνολογίας

Η Black Friday 2018 πλησιάζει και η αλήθεια είναι ότι πέρσι ήταν μία ημέρα που έδωσε μεγάλη ώθηση σε αλυσίδες καταστημάτων και στα ηλεκτρικά.

Σε κάθε περίπτωση οι καταναλωτές δεν αγόραζαν περιμένοντας την Μαύρη Παρασκευή.

Η Black Friday, είναι η Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών που ορίζει και την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου και φέτος πέφτει 23 Νοεμβρίου.

Αν και η απόσταση που μας χωρίζει από τον εορτασμό της σύμφωνα με το Forbes στην Αμερική έχουν αρχίσει οι αλυσίδες να προετοιμάζονται για την ημέρα της μεγάλης μάχης.

Στην Ελλάδα τον χορό τον έσυραν οι αλυσίδες τεχνολογίας όμως από πέρσι στις προσφορές της Black Friday μπήκαν και τα σούπερ μάρκετ με χαμηλές τιμές κυρίως ηλεκτρικές συσκευές και μηχανήματα ενώ δεν έλειπαν και τα τρόφιμα.

Σε ανάλογες κινήσεις αναμένεται να προχωρήσουν και φέτος τα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου συστήνεται στους καταναλωτές να διενεργούν έρευνες αγοράς για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν κατά την περίοδο που θα προηγηθεί της αναφερόμενης δράσης, ώστε να διαμορφώσουν οι ίδιοι πραγματική εικόνα του μεγέθους των εκπτώσεων και προσφορών που θα εφαρμοστούν την Black Friday.

Πηγή: newsbeast

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google