Έργο ανάπτυξης η σύνδεση Νέων Πόρων με Καστρί Λουτρό – Μεσάγκαλα


Επιτόπια επίσκεψη στο σημείο που είναι να πραγματοποιηθεί η οδική σύνδεση μεταξύ τον Νέων Πόρων και της (παραλίας Αιγάνης)
Καστρί Λουτρό -Μεσάγκαλα πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι τεχνικές  υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε Λάρισας) και της Περιφέρειας Μακεδονίας (Π.Ε Πιερίας) και του Δήμου Τεμπών.
ΜΕΣΑΓΚΑΛΑ
Σκοπός της συνάντησης ήταν να δουν από κοντά το συγκεκριμένο χώρο και των ιδιαίτερων συνθηκών του έργου όπως επίσης και τον επιμερισμό εργασιών και την κατανομή των ρόλων που πρέπει να δρομολογηθούν για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου της περιοχής .
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος 
για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε οτι η σύνδεση της παραλίας με τους Νέους Πόρους είναι ένα έργο υποδομής που θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή αλλά και μέτρο ασφάλειας για τη μετακίνηση των πολιτών από το νότιο άκρο του Δήμου Δίου – Ολύμπου, τους Πόρους προς το βόρειο άκρο του Δήμου Τεμπών, το Καστρί Λουτρό -Μεσάγκαλα.
Στην συνάντηση περα  απο την παρουσία του Δημάρχου Τεμπών  κ.Κολλάτου παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι και των δυο Δήμων   Δίου Ολύμπου και Τεμπών .
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google