Βραζιλιάνα μαστροπός έστελνε κοπέλες για σεξ στον Βόλο


Μία γυναίκα είναι σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας ερωτικών συνευρέσεων που είχε στείλει αρχές Οκτωβρίου στο Βόλο 33χρονη Βραζιλιάνα για ερωτικές συνευρέσεις έναντι αμοιβής. Η αστυνομία συνεργάστηκε με την Interpol και σύμφωνα με τα νέα στοιχεία πρόκειται για μια επίσης 33χρονη Βραζιλιάνα που διαμένει στην Γερμανία.

Η IP της ιστοσελίδας, είναι γερμανική, ενώ η 33χρονη διαχειρίστρια είναι γνωστή στην Interpol.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Οκτωβρίου, είχε κλειστεί ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου με την 33χρονη Βραζιλιάνα έναντι 150 ευρώ κι όταν ο αστυνομικός «πελάτης» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο, πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα κι η κοπέλα τα έλαβε, προσήχθη στην Αστυνομία.

Η νεαρή είχε έρθει στο Βόλο από την Γερμανία, με διαμεσολαβητή ομοεθνή της γυναίκα, η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη της και η 33χρονη διαχειρίστρια ταυτοποιήθηκε. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για το εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις μαστροπείας στην Ελλάδα και στον Βόλο.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google