Προσχώρηση Δημήτρη Χαλούλη στη “Δράση Πολιτών”.


Μετά τη συνάντηση Στέλιου Ροντούλη και Δημήτρη Χαλούλη , η δημοτική παράταξη “Δράση Πολιτών” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσχώρηση του κ. Χαλούλη στην αυτοδιοικητική της οικογένεια.

Στο πλαίσιο της συναντίληψης των πραγμάτων , που επικράτησε κατά την μεταξύ τους συζήτηση , οι δύο άνδρες προχώρησαν σε μια λιτή κοινή δήλωση με πολλαπλά μηνύματα:

” Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα των ρηξικέλευθων αλλαγών στον Δήμο Τυρνάβου.Για να γίνουν πράξη, όμως , οι απαιτούμενες τομές , πρέπει να συλλειτουργήσουν άνθρωποι διαφορετικών πολιτικών αφετηριών , που αποφάσισαν να συγκλίνουν για το κοινό καλό και την πρόοδο του τόπου.Σήμερα , λοιπόν , αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη ένα διαιρετικό παρελθόν , για να ατενίσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον , πάνω στο οποίο επενδύει όλος ο Τύρναβος. Ο τόπος μας , ο Δήμος μας , αδημονεί να μπει σε μια νέα εποχή και εμείς θα είμαστε ευτυχείς αν θεωρηθούμε οι σκαπανείς της νέας περιόδου στα δημοτικά μας πράγματα.Στη δικιά μας πολιτική προσέγγιση δεν επικρατεί η αφαίρεση και η διαίρεση , αλλά πρυτανεύει η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός των δυνάμεων για την αναγέννηση και την ανάπλαση του Τυρνάβου “.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google