Φιλοξενία στελεχών ταξιδιωτικών γραφείων στην Λάρισα


• Ενημερώθηκαν για το «Πάρκο των Ευχών» και επισκέφθηκαν σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος της πόλης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο η φιλοξενία και ενημέρωση στην Λάρισα 25 στελέχη ταξιδιωτικών γραφείων και δημοσιογράφοι από την περιοχή της Αθήνας και της Βορείου Ελλάδα, ενόψει και της λειτουργίας του Πάρκου των Ευχών. Η πρωτοβουλία ήταν του Δήμου Λαρισαίων και εντάσσονταν στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της πόλης.

Το πρωί του Σαββάτου, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τους καλωσόρισαν ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής. Ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε στη δυναμικής της πόλης και στο πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα, ενώ ο κ. Νταής επικέντρωσε στην λειτουργία του Πάρκου των Ευχών και στην γενικότερα προσπάθεια της πόλης για την ανάδειξή της.

Ακολούθησε επίσκεψη και ενημέρωση στο Αρχαίο Θέατρο, το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, όπου τους ενημέρωσε η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας κ. Στ. Σδρόλια. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι ενώ έγινε ενημέρωση και για τις ξενοδοχειακές υποδομές της πόλης.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη των ταξιδιωτικών γραφείων, έμειναν εντυπωσιασμένοι από το δυναμισμό και της ζωντάνιας της πόλης, αλλά και από την πλούσια ιστορία της.

λαρισα

λαρισα

λαρισα

λαρισα

λαρισα

λαρισα

λαρισα

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google