Την Κυριακή “τα Βίκος Street Relays” στη Λάρισα


Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται στην πόλη της Λάρισας τα «Βίκος Street Relays». Πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στην Κεντρική πλατεία της πόλης. Οι φετινοί αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομίας έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Λάρισας και παράλληλα έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και ανταποδοτική προσφορά σε κάθε τοπική κοινωνία.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι συνδιοργανωτές του αγώνα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας τόνισαν τα εξής:
Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Εμείς στηρίζουμε τέτοιου είδους αγώνες. Στηρίζουμε συγκεκριμένα αυτό τον αγώνα γιατί είναι ένας ξεχωριστός αγώνας. Τα παιδιά τρέχουν για τα παιδιά, οι μεγάλοι τρέχουν για τα παιδιά και όλοι μαζί τρέχουν για την κοινωνία.
Τέτοιοι αγώνες είναι σημαντικοί γιατί είναι και ανταποδοτικοί. Καθώς το όφελος επιστρέφει στα σχολεία, στα παιδιά που συμμετέχουν. Ταυτόχρονα δίνει και μια διέξοδο στα αδιέξοδα. Είναι μια γιορτή, ένας λαϊκός αγώνας γι’ αυτό συγχαρητήρια σε όλους τους χορηγούς στη «ΒΙΚΟΣ» και σε όλους όσους βοηθούν αυτόν τον αγώνα. Εθελοντές, αστυνομία, τροχαία και τα παιδιά του θα συμμετέχουν».

Αναστασίου Μιχάλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων : «Εκπροσωπώντας το Δήμο Λάρισας νιώθω μεγάλη ευτυχία. Πραγματοποιείται στην πόλη για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά αυτός ο ωραίος αγώνας. Ένας αγώνας, όπως, είπε και ο κύριος Περιφερειάρχης θα γίνει για καλό σκοπό γιατί θα ενισχυθούν με αθλητικό υλικό τα σχολεία της πόλης μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη «Βίκος Street Relay» με όλους τους συνδιοργανωτές και να ευχηθώ καλή επιτυχία»


Γιάννης Κυριάκος, Εκπρόσωπος «Βίκος Street Relays» και γραμματέας ΣΥΒΑΣ Λάρισας.
«Για τρίτη χρονιά στην πόλη της Λάρισας διοργανώνονται τα «Βίκος Street Relays» ο ανταποδοτικός φιλανθρωπικό αγώνας που γίνεται με πάρα πολλές συμμετοχές.
Φέτος υπάρχει ρεκόρ συμμετοχών. Διοργανώνεται με την αρωγή της Περιφέρειας, του Δήμου, της Τροχαίας και πολλών τοπικών φορέων. Ο αγώνας είναι ανταποδοτικός και θα δώσει αθλητικό υλικό σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Λάρισας που θα συμμετέχουν. 
Θα βραβευτεί ο πολυπληθέστερος σύλλογος και το πολυπληθέστερο σχολείο, θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα για τους αθλητές των 10.000 μ. και επίσης και κάποια δώρα για τους νικητές των ομάδων σκυταλοδρομιών στα 4Χ2,500 μ και 4Χ5.000 μ. 
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του αγώνα WATT + WOLTINTERSPORT, τους συλλόγους ΑΕΛ, Προμηθέας, Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΥΒΑΣ ) Λάρισας για τη συνεισφορά τους».
Στη συνέντευξη τύπου έδωσαν το παρών, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Γιώργος Λαδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας, ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΕΛ Γιώργος Νάκας, ο Διευθυντής της Watt+Wolt Χρήστος Τσαμαδιάς καθώς και αθλητές των συλλόγων ΑΕΛ και Προμηθεά.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google