Φάρσαλα: Έπαιζαν ζάρια και συνελήφθησαν.


Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και τέσσερις παίκτες για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τύπου «ζάρια», ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ζάρια, τράπουλες και χρηματικό ποσό

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε σήμερα (20-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Φάρσαλα Λάρισας κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο διεξαγόταν απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 51χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ιδιοκτησίας 80χρονου, διότι κατελήφθη να έχει διοργανώσει και παράλληλα να συμμετέχει σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στην διενέργεια του τυχερού παιγνίου «ζάρια», έναντι στοιχηματισμού χρηματικών ποσών.
Κατά τον έλεγχο, συνελήφθη τέσσερα ακόμη άτομα, ηλικίας από 31 έως 53 ετών, τα οποία συμμετείχαν ως παίκτες στο απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.
Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν:
* (7) ζεύγη ζαριών,
* (17) πλήρεις τράπουλες,
* (2) τραπέζια, ειδικά διαμορφωμένα και επενδυμένα με τσόχα,
* (3) κουτιά με πληθώρα μαρκών διαφορετικού χρωματισμού προς αντιστοίχιση χρηματικών στοιχημάτων κατάλληλα για την διενέργεια τυχερών χαρτοπαικτικών παιγνίων και
* το χρηματικό ποσό των (575) ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google