Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους.


Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ υλοποίησε ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής στους Γόννους.

Το ομαδικό εργαστήριο με τίτλο «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η προσέλευση του εργαζόμενου/άνεργου πληθυσμού για ενημέρωση ήταν ικανοποιητική. Το συγκεκριμένο εργαστήριο ήταν δωρεάν σε εργαζόμενους και ανέργους και υλοποιήθηκε μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.

Ο εργασιακός σύμβουλος Ρίζος Βασίλης τοποθετήθηκε στους τρόπους στους οποίους πρέπει να βασίζεται και να ακολουθεί ένα άτομο με σκοπό να επιτυγχάνει την εύρεση εργασίας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε πώς να βελτιώσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα ,και πώς να επικαιροποιούν το βιογραφικό τους σημείωμα καθώς πώς να πιστοποιούν τις γνώσεις τους.

Σκοπός όλων των παραπάνω είναι να μην  απογοητεύονται και να μην παραδίδουν τις προσπάθειές τους, αλλά να κινητοποιούνται και να ενημερώνονται με κάθε τρόπο.

ΤΕΜΠΩΝ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google