Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους.

ΤΕΜΠΩΝ

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ υλοποίησε ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής στους Γόννους.

Το ομαδικό εργαστήριο με τίτλο «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η προσέλευση του εργαζόμενου/άνεργου πληθυσμού για ενημέρωση ήταν ικανοποιητική. Το συγκεκριμένο εργαστήριο ήταν δωρεάν σε εργαζόμενους και ανέργους και υλοποιήθηκε μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.

Ο εργασιακός σύμβουλος Ρίζος Βασίλης τοποθετήθηκε στους τρόπους στους οποίους πρέπει να βασίζεται και να ακολουθεί ένα άτομο με σκοπό να επιτυγχάνει την εύρεση εργασίας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε πώς να βελτιώσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα ,και πώς να επικαιροποιούν το βιογραφικό τους σημείωμα καθώς πώς να πιστοποιούν τις γνώσεις τους.

Σκοπός όλων των παραπάνω είναι να μην  απογοητεύονται και να μην παραδίδουν τις προσπάθειές τους, αλλά να κινητοποιούνται και να ενημερώνονται με κάθε τρόπο.

DIMOS TEMPON e1539947076327 - Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13729 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*