Αλλάζει κι ομορφαίνει το κέντρο της Λάρισας.

ΛΑΡΙΣΑ

Το κέντρο της πόλης αλλάζει, ομορφαίνει και γίνεται περισσότερο ελκυστικο!

Η εικόνα μιας πόλης που αλλάζει προς το καλύτερο, διαμορφώνεται πλέον στο κέντρο της Λάρισας. Η υλοποίηση των πρώτων έργων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) αποτελεί βασική προβολή για τις μεγάλες παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Λάρισας διαμορφώνοντας έτσι σε βάθος πέντε – έξι χρόνων την νέα φυσιογνωμία του κεντρικού τομέα της Λάρισας.

Τα έργα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, βρίσκονται πλέον στην τελική τους ευθεία, ενώ από σήμερα ξεκίνησε και η φύτευση λουλουδιών στην νησίδα που διαχωρίζει τον ποδηλατόδρομο απο την λωρίδα κυκλοφορίας λεωφορείων και ταξί. Στην οδό Βενιζέλου τα συνεργεία κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Η παρέμβαση στο τμήμα της οδού Δήμητρας, που πλέον πεζοδρομείται, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ενώ ακολουθεί η συνολική παρέμβαση στην οδό Φιλελλήνων.

Οι εργασίες ανάπλασης της οδού Μανδηλαρά, εξελίσσονται στο τμήμα του δρόμου μεταξύ 28ης Οκτωβρίου και Παναγούλη, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στα μέσα Νοεμβρίου περίπου.

Επίσης, η αναμόρφωση της οδού Ηπείρου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η εξέλιξη των έργων και σχηματοποίησή τους, γίνονται δεκτά με ιδιαίτερα θετικό τρόπο απο τους Λαρισαίους. Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος απο αντιδημάρχους και υπηρεσιακά στελέχη, βρέθηκε χθες για άλλη μια φορά στα έργα του κέντρου διαπιστώνοντας την πρόοδό τους.

kentro larisa1 e1539969699851 - Αλλάζει κι ομορφαίνει το κέντρο της Λάρισας.

kentro larisa2 - Αλλάζει κι ομορφαίνει το κέντρο της Λάρισας.

kentro larisa3 - Αλλάζει κι ομορφαίνει το κέντρο της Λάρισας.

kentro larisa4 - Αλλάζει κι ομορφαίνει το κέντρο της Λάρισας.

kentro larisa5 - Αλλάζει κι ομορφαίνει το κέντρο της Λάρισας.

kentro larisa6 - Αλλάζει κι ομορφαίνει το κέντρο της Λάρισας.

kentro larisa7 - Αλλάζει κι ομορφαίνει το κέντρο της Λάρισας.

kentro larisa8 - Αλλάζει κι ομορφαίνει το κέντρο της Λάρισας.

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13455 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*